ANKARA / KALECİK - Mehmet Doğan Fen Lisesi

İlhan GENÇ - Müdür

1971 doğumlu İlhan GENÇ, ilkokul ve ortaokulu Elazığ’da, lise öğrenimini ise yine Elâzığ ’da tamamladı. Lise öğreniminin ardından Fırat Üniversitesi Matematik Bölümünde okudu. Üniversite eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü okuyarak ikinci Lisans Eğitimini tamamladı. Meslek yaşamına 1996 yılında öğretmen olarak Gaziantep İli Nizip İlçesi Hacımallı İlköğretim Okulu’nda başladı. Daha sonra Gaziantep, Hakkâri, Kırıkkale ve Ankara İllerinde öğretmenlik ve İdarecilik görevlerinde bulundu.

Öğretmenlik görevlerinden sonra, Anadolunun değişik Okullarında yöneticilik (Müdür Yardımcılığı, Müdür Başyardımcılığı, Müdürlük) görevlerinde bulundu. Öğretmenlik ve eğitim yöneticiliği görevlerinin yanı sıra çeşitli dernek, sendika ve spor kulüplerinde; yöneticilik, kuruculuk ve yönetim kurulu üyeliği görevleri yaptı.

Mehmet Doğan Fen Lisesi Proje Okulunda Okul Müdürlüğü görevini idame ettirmektedir.