ANKARA / KALECİK - Mehmet Doğan Fen Lisesi

12. SINIFLARIMIZLA MOTİVASYON KAHVALTISI

Ock

Ortak okul zümre öğretmenleri ile 11-12. Sınıf öğrencilerimiz çalışma yöntemlerini paylaşarak öğretmen değerlendirmelerine göre yeni çalışma yöntemleri belirlediler.

Ock

Tübitak başvuru sürecinde proje danışman öğretmen ve katılımcı öğrenciler ortak okul Erzincan Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle proje paylaşımları yaparak fikir alışverişinde bulundular.

Ock

Eğitim öğretim sürecinde öğretmenlerin derslerde uyguladıkları yöntemleri ortak okul Erzincan Fen Lsesi öğretmenleriyle paylaşarak değerlendirmelerde bulundular.

Ock

DYKdaki uygulamalar Erzincan Fen Lisesi ve kendi zümre öğretmenlerimiz arasında paylaşılarak öğretmenler kendi okullarının kurs değerlendirmelerini yaptı.

Ock

Okul Ortağımız Erzincan Fen Lisesi Öğretmenleri ile öğretmenlerimiz akademik başarıyı artırma adına paylaşımlarda bulundu.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Şube Müdürümüz, Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmenimiz, Okul idaremiz ve Son Sınıf Gençlerle Bol Skorlu Futbol Maçı Yaptık

Ara